Ο ( ζωτικός) χώρος

 Trees for Greece χρειάζεται χώρο...

και μάλιστα κυρίως χώρο στη σκέψη των ανθρώπων του τόπου και των υποστηρικτών της ιδέας σε παγκόσμιο επίπεδο. Για να αναπτυχθεί κάτι, χρειάζεται πρόσφορο έδαφος. Το πρόσφορο έδαφος του Trees for Greece ειναι η κοινή διαπίστωση, ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας καταστροφής, αλλά και η άποψη, ότι εμείς μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι ενάντια σε αυτή την καταστροφή.

Εμείς ελπίζουμε τόσο σε μια οικονομικά άξια υποστήριξη των σχεδίων μας μέσω δωρεών ιδιωτών και οργανώσεων, όσο και σε δημόσια επενδυτικά ποσά. Εμείς ελπίζουμε κυρίως, ότι οι άνθρωποι, οι οποίοι ακούν για την Trees for Greece, να μεταφέρουν και να διατηρούν την ιδέα στην σκέψη τους και να την υλοποιούν  σε άλλη θέση.
 

 

Μια περιοχή, που έχει επιστρέψει στη φυσική της εικόνα , με δασική καλλιεργίσημη περιοχή καλυτερεύει το κλίμα και επιτρέπει την εμφάνιση δευτερευόντων φυτών και ζώων, που θεωρούνταν πλέον ανύπαρκτα, τα οποία θέτουν σε λειτουργία ξανά μια φυσική αέναη ροή από ανάπτυξη, άνθιση, ωρίμανση και εξαφάνιση και ξανά ανάπτυξη.

Για τους ανθρώπους σημαίνει αυτό ακριβώς το περιβάλλον, που επιστρέφει στο φυσικό τρόπο ζωής, έναν νέο υγιή  ζωτικό χώρο, ο οποίος μπορεί να θέσει τη βάση μιας διαρκούς αυτοσυντήρησης.

 

 

 

 
 

   Το Σχέδιο για τις Επόμενες Γενιές