Η Trees for Greece  Ε.Π.Ε. είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με έδρα το Ρένγκενσμπουργκ,  εγγεγραμμένη στο γερμανικό εμπορικό μητρώο  HRB  13780 από τον Αύγουστο του 2013.

Σκοπός της εταιρείας είναι η  δρομολόγηση και υλοποίηση ελληνικών και γερμανικών προγραμμάτων αναδάσωσης και εκ νέου καλλιέργειας  χερσαίας ή κατεστραμμένης γης , για την προστασία από περαιτέρω απώλεια εδάφους  και για την αποκατάσταση πολύτιμων ιστορικών και οικολογικών πολιτιστικών τοπίων στην Ελλάδα.

Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να προωθήσουμε την αλληλοκατανόηση και τη φιλία μεταξύ της Γερμανίας και της Ελλάδας, συμβάλλοντας να ξεπεραστεί η σημερινή οικονομική και κλιματική κρίση.

Τα έργα μας είναι ένδειξη της ευθύνης που έχουμε απέναντι στις επόμενες γενιές  και θέλουμε να συμβάλλουμε ώστε οι κάτοικοι  να ανακτήσουν τη χαμένη φυσική και γεωργική γη, στα πλαίσια μιας βιώσιμης και οικολογικά προσανατολισμένης  διαχείρισης.

Η Trees for Greece  Ε.Π.Ε. είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης χωρίς πρόθεση εμπορικής εκμετάλλευσης.

Η οικονομική μας βάση αποτελείται από ιδιωτικές ή δημόσιες δωρεές και χορηγίες  από ανθρώπους και ιδρύματα που υποστηρίζουν  το έργο μας για την προστασία του περιβάλλοντος και για τη δημιουργία ενός βιώσιμου τρόπου ζωής και γεωργίας.

Εκτιμούμε πολύ το ενδιαφέρον σας για την ιστοσελίδα μας και είμαστε στη διάθεσή σας  για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ,σχόλια ή προτάσεις που μπορεί να έχετε.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στείλτε e-mail στο info@trees-for-greece.org ή τηλεφωνήστε μας στο  +49 941 4617 1389.

 

 

Ειδήσεις

Η Συνέντευξη

Η Αμοργός

Oak Tree Foundation

Ένα ευρώ για έναν καλύτερο κόσμο
 

   Το Σχέδιο για τις Επόμενες Γενιές

Recover_Amorgos