Οι δωρεές σας για το Σχέδιο για τις Επόμενες Γενιές

Βοηθήστε κι εσείς τα έργα φυσικής αποκατάστασης και αναδάσωσης στην Ελλάδα.

Με τις δωρεές σας μπορείτε κι εσείς να συμβάλλετε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, έτσι ώστε η φύση που θα κληροδοτήσουμε στις μελλοντικές γενιές να μην έχει υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές.

Επιπλέον θα ενισχύσετε άμεσα τον λαό μιας χώρα όπου η κυβέρνηση λόγω των δυσβάσταχτων μέτρων λιτότητας δεν μπορεί να κάνει τίποτα για τους πολίτες της.

Με τη βοήθειά σας θα μπορέσουν οι νέοι Έλληνες να εξασφαλίσουν νέες δυνατότητες εργασίας και να χρησιμοποιήσουν τη ενέργεια και τη δημιουργικότητα τους με στόχο την ανάπτυξη μιας οικολογικής και βιώσιμης οικονομίας, η οποία θα ξανακάνει τη χώρα τους αυτόνομο και ισχυρό μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

Όλες οι δωρεές θα χρησιμοποιηθούν με απόλυτη διαφάνεια και κάθε έργο θα τεκμηριώνεται αναλυτικά και δημόσια.

Έχετε μήπως κι εσείς ιδέες για κάποιο έργο; Υπέροχα! Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες εφόσον συμβαδίζουν με το όραμά μας για το Σχέδιο των Γενεών και θα δημιουργήσουν νέες δυνατότητες απασχόλησης στην Ελλάδα.

Θα χαρούμε πολύ να λάβουμε την υποστήριξή σας! Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τη παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε τη δωρεά σας. (Για περαιτέρω ερωτήσεις ή παρατηρήσεις χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας.)

 

 

 


Trees for Greece Gemeinnόtzige GmbH

IBAN:     DE97 7506 0150 0000 7080 70
SWIFT:  GENODEF1R02

Raiffeisenbank Regensburg-Wenzenbach EG

 

Παρακαλώ στείλτε μου απόδειξη για τη δωρεά

Η διεύθυνσή μου είναι:

  Ταχυδρομικός κώδικας/Περιοχή:

  Χώρα:

  Οδός/Αριθμός:

Ονοματεπώνυμο:
 

   Το Σχέδιο για τις Επόμενες Γενιές